FAQ

Vragen:

Het is technisch mogelijk het spel meerdere keren te spelen, maar je kent dan al wel alle geheimen. Mocht je na een tijdje het idee hebben de geheimen te zijn vergeten dan kun je het spel gewoon opnieuw beginnen.

Loop je vast? Geen paniek. Onze spellen worden standaard geleverd met een hint pagina. Kom je er na het lezen van de hints nog steeds niet uit? Dan kun je ons altijd een bericht sturen via email, Facebook of Instagram.

Nee, dit kan helaas niet. De timer zal opnieuw beginnen met lopen en de livestream pagina zal vergeten welke codes al zijn ingevuld. 

Wij raden het aan om Code van X met 1 tot 4 personen te spelen. Als je met meer mensen speelt is de kans groter dat iemand niks te doen heeft en/of het verhaal niet goed meekrijgt.

Heb je een spel aangeschaft? Gefeliciteerd! Je kunt nu beginnen met spelen. Ga naar http://codevanx.nl/spelen of klik op nu spelen op onze hoofdpagina. Zorg dat je bent ingelogd met het account waarmee je het spel hebt aangeschaft.

Oei, wat vervelend. We gaan er natuurlijk vanuit dat alles automatisch zou moeten werken, maar helaas zit techniek er ook weleens naast. Probeer nog een extra keer in te loggen via http://codevanx.nl/inloggen . Mocht het nu nog steeds niet lukken, mail dan naar info@codevanx.nl met je aankoopbewijs en het emailadres van het account en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.

Heb je nog andere vragen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw vraag hier niet wordt beantwoord. Twijfel dan niet en neem contact met ons op via onderstaande knop.