Wie zijn wij?

Marnix

Marnix is de oprichter en mede-eigenaar van de Code van X. Samen met Laura ontwikkelt hij de spellen. Marnix is verantwoordelijk voor de volgende onderdelen van de Code van X:

Storyline: De uitwerking van het verhaal en het regisseren van de bijbehorende video’s, spraakberichten en teksten die bij de spellen aan bot komen.

Puzzels: Het maken en bedenken van puzzels die bij de storyline passen en het laten testen van deze puzzels.

ICT: Van emails tot website, het wordt allemaal gemaakt door Marnix. Als iets werkt (of juist niet), dan is Marnix waarschijnlijk de verantwoordelijke

 

 

Contact:

Email: marnix@codevanx.nl

Instagram: @magniksmarnix

 

Laura is één van de creatieve meesterbreinen van de Code van X en zorgt voor de aankleding van het bedrijf. Zo zorgt zij voor de opmaak van verschillende onderdelen van het bedrijf en de escaperooms die wij verkopen. Laura is verantwoordelijk voor de volgende onderdelen van de Code van X:

Editen: Als je een video tegenkomt bij de Code van X dan is de kans groot dat Laura deze geëdit en gefilmd.

Bestanden: Als je iets moet downloaden dan is ook dat waarschijnlijk opgemaakt door Laura. Laura zorgt ervoor dat alles wat je download er fantastisch uitziet.


Contact:

Email: laura@codevanx.nl

Laura

Diederik

Elk bedrijf heeft ook wel iemand die wat minder nuttig is, dit is bij ons Diederik. Niemand bij ons weet eigenlijk wat hij doet, maar toch is hij er. Hij heeft toegang tot de site en past af en toe wat dingen voor ons aan. De dingen die Diederik voor ons doet zijn:

Webpagina’s maken: Diederik maakt wel eens webpagina’s aan die we vervolgens helemaal niet nodig hebben. Super nuttig dus, of moeten we zijn werk toch maar verwijderen?

Mysterieus zijn: We weten eigenlijk helemaal niets over Diederik, maar het leek hem gewoon leuk om bij ons te komen, wie zijn wij dan om nee te zeggen?

Taalmaster: Diederik verbeterd bij ons onze taalfouten, maar of dat nou zo handig is… Als je bij ons een taalfout ziet staan is dat waarschijnlijk het werk van Diederik…


Contact:

Email: d.koning.codevanx@gmail.com

Instagram: diederik_koning_